Om oss

Om oss

Nedan kan du läsa mer om ToySweden

Vilka är ToySweden?

ToySweden är ett svenskt företag som säljer leksaker på nätet. Förataget startade med ett mål om att kunna erbjuda ett av Sveriges stösta utbud av leksaker men samtidigt hålla nere priserna jämfört med våra konkurenter. Vi arbetar med de allra största varumärkerna och vårt utbud växer dagligen. Idag har vi över 20 000 olika artiklar. Alla våra produkter säljs med garanti och vi har alltid 14-dagars öppet köp.

Våran vision är att bli en av de största aktörerna på marknaden. Vi arbetar dagligen med att pressa priserna hos våra leverantörer för att kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt. Vi lägger också ett stort fokus på att utveckla hemsidan för att du som kund ska få den allra bästa köpupplevelsen.

Som en del i vår vision att bli bland de största så är det för oss väldigt viktigt att vara tillgänliga. Därför lägger vi ett stort fokus på kundserice. Det ska vara enkelt att handla hos oss men framförallt enkelt att komma i kontakt med oss om det är något du som kund undrar över. Vi nås idag via Sociala medier, Telefon, e-post och via chat.

Vi utför ibland sammarbeten via sociala medier och liknande. Om du har ett tips om ett sammarbete eller någon annan idé där vi borde synas så får du gärna ta kontakt med oss. Vi är alltid öppna för en dialog rörande sådant som kan göra oss bättre.

Missa inte heller att gå med i vår kundklubb. Då får du tillgång till rabatter, unika erbjudanden och mycket annat kul. Att vara medlem är naturligtvis kostnadsfritt. Du kan enkelt registrera dig längre ner.

Vi hoppas att du ska bli en riktigt nöjd kund hos oss!

MVH
Teamet på ToySwden

Svenkst företag med fokus på leksaker

ToySweden är ett evenskt företag med över 20 000 olika leksaker i lager. Vårt utbud växer dagligen och vi strävar allid efter hög kvalité och en bra kundupplevelse.

Vi skickar våra ordrar över hela Sverige.

  • Kundservice som är lätt att nå
  • Kvalitetsprodukter från kända tillverkare
  • Alltid 14-dagars öppet köp

Säkra leveranser och betalningar

Våra ordrar skicks med Postnord, DHL och UPS. Du kan enkelt spåra din order via spårningsnumret du får av oss när vi skickar din beställning.

Hos oss kan du välja att betala med faktura och på så sätt betala dirket, dela upp eller skjuta på din betalning. Välj det alternativ som passar dig bäst

  • Alltid spårbara paket
  • Betala senare med faktura
  • Stort kundfokus
Skicka ett meddelande till oss

Vill du komma i kontakt med oss?

Du tittade senast på dessa produkter

Logga in

Har du glömt ditt lösenord?

Har du inte skaffat konto än?
Skapa konto